Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz
Batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 169 de calorii. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, extract de vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz, batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz și batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul. Bateți oul și vanilia.
Adăugați făina și ovăzul; amesteca bine.
Se toarnă într-un 11-in ușor uns. x 7 inchi. tava de copt.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un grătar timp de 3-5 minute.
Se presară cu chipsuri; când s-a topit, întindeți ciocolata peste batoane. Deasupra cu nuci. Se răcește complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Batoanele cu fulgi de ovăz funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.