Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz

Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz
Batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 169 de calorii. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, extract de vanilie, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz, batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz și batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Espresso Instant Granule4 Lingurite Espresso Instant Granule
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte
Zahăr Muscavado Brun Deschis La PachetZahăr Muscavado Brun Deschis La Pachet
Zahăr Brun MuscavadoZahăr Brun Muscavado
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Adăugați făina și ovăzul; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
OvăzOvăz
3
Se toarnă într-un 11-in ușor uns. x 7 inchi. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit4 Căni De Topping Congelat Fără Grăsimi, Dezghețat, împărțit
4
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un grătar timp de 3-5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat
5
Se presară cu chipsuri; când s-a topit, întindeți ciocolata peste batoane. Deasupra cu nuci. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
Ceașcă Iaurt Simplu GrecescCeașcă Iaurt Simplu Grecesc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane VerziDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Verzi
(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
6
Tăiați în batoane.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Batoanele cu fulgi de ovăz funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista