Batoane cu afine
Reteta Batoane cu afine se poate face in aproximativ 45 de minute . Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acest aperitiv are 116 calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 51 de fani. Dacă aveți la îndemână făină, lapte, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Încercați Pâine de afine cu sirop de afine , batoane de biscuiți cu afine și prăjitură de cafea cu afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă pătrată de copt de 9 inci.
Pentru a face crusta: smântână, zahăr, un ou, lapte și extract de migdale într-un castron mare.
Amestecați făina și praful de copt, amestecând continuu.
Întindeți crusta uniform în tava de copt. Deasupra cu afine.
Pentru a face toppingul: într-un castron mediu, bateți două ouă și cremă de brânză până la omogenizare. Se amestecă zahăr pudră și extract de migdale.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când sunt fermi la atingere. Se răcește în tigaie înainte de a tăia.