Tartă Cu Fructe Gigant
Reteta Tarta gigant este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 49 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 301 calorii. Un amestec de ouă, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Verde Gigant Veggie Chips - Uri: O Surpriză Gigant, Guavan și tartă cu brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez).
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea la foc mediu-mic, gătiți 1 cană de zahăr până se topește, aproximativ 20 de minute. Nu amestecați. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 minute sau pana cand siropul se rumeneste, amestecand ocazional. Se toarnă rapid într-un superficial 10-in. rotund vas de copt, înclinarea pentru a acoperi partea de jos a vasului.
Așezați vasul într-o tigaie mare; lăsați să stea 10 minute.
Într-o cratiță mare, încălziți laptele până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Scoateți din căldură. Într-un castron mare, amestecați ouăle, sarea și zahărul rămas. Se amestecă 1 cană de lapte cald în amestecul de ouă; întoarceți-le pe toate în tigaie și amestecați bine. Se amestecă vanilia. Se toarnă încet în vasul de copt pregătit.
Adăugați 3/4 în. apă caldă la tava mare de copt.
Coaceți la 325 de minute timp de 35-40 de minute sau până când centrul este doar setat (amestecul se va mișca).
Scoateți flanul pe un suport de sârmă; se răcește timp de 1 oră. Se răcește peste noapte. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi; inversați pe un vas de servire cu margini.