Bastoane Portocalii Confiate
Bastoane portocaliu confiate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 100 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ciocolată, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.
Instrucțiuni
Frecați portocalele, apoi îndepărtați coaja în sferturi. Pentru a face acest lucru, tăiați coaja cu un cuțit ascuțit, mergând chiar în jurul portocalei, începând și terminând la capătul tulpinii, apoi repetați în unghi drept față de prima tăietură.
Scoateți coaja, cu miezul atașat, din fruct. Se cântărește 9 uncii de coajă și se taie în felii de aproximativ 1/4 x 2 inci.
Puneți feliile de coajă de portocală într-o tigaie mare și acoperiți cu 8 căni de apă rece. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Scurgeți și reveniți în tigaie cu 4 căni de apă rece. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, timp de 45 de minute.
Adăugați zahărul și amestecați până se dizolvă (nu va dura mult). Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 24 de ore.
Aduceți din nou tigaia la fierbere.
Adăugați siropul de porumb, dacă utilizați, și fierbeți ușor, neacoperit, timp de 30 de minute sau până când tot lichidul s-a evaporat și bețișoarele portocalii sunt acoperite cu sirop de portocale clocotit.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Folosind o pereche de clești (sau degetele), îndepărtați cu grijă bețișoarele portocalii și așezați-le pe o grătar cu o tavă dedesubt pentru a prinde picăturile. Lăsați într-un loc cald timp de 24 de ore sau puneți-l într-un cuptor foarte scăzut la aproximativ 140 km F timp de 2 până la 3 ore pentru a se usca.
Rupeți ciocolata în bucăți, puneți-o într-un vas termorezistent peste o tigaie cu apă clocotită și lăsați-o până se topește.
Se ia de pe foc. Înmuiați o jumătate din fiecare băț portocaliu în ciocolata topită și așezați-o pe o foaie de pergament sau hârtie cerată pentru a se usca.
Înainte de scufundare, bețele se vor păstra bine timp de 3 până la 4 luni. Odată ce au stratul de ciocolată, se consumă cel mai bine în decurs de 3 săptămâni.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
River Cottage păstrează Manual de Pam Corbin.Pam Corbin face conserve de când își amintește și de mai bine de douăzeci de ani pasiunea ei a fost afacerea ei. Pam și soțul ei, Hugh, s-au mutat la Devon, unde au cumpărat o fermă veche de porci și au transformat-o într-o mică fabrică de gemuri. Folosind doar ingrediente sănătoase, de sezon, produsele lor au devenit în curând favorite ferme cu iubitorii de gem din întreaga lume. Pam și-a închis acum lingura profesională de lemn, dar continuă să se "blocheze" acasă. De asemenea, lucrează îndeaproape cu echipa River Cottage, făcând bunătăți de sezon folosind fructe, legume, ierburi și flori din propria grădină și din câmpuri și garduri vii.