Bar Nanaimo cu unt de arahide (Canada)
Peanut Butter Nanaimo Bar (Canada) necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 79 de calorii . Această rețetă servește 60. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită nucă de cocos, unt, zahăr de cofetarie și unt. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca un condiment foarte prietenos cu bugetul. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Nanaimo Bar , Nanaimo Bars și Almond Cookie Bar .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Tapetați o tavă sau o caserolă de 8 pe 8 inci cu folie de aluminiu, cu clapete lungi atârnând peste fiecare margine.
Pune untul într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți o cratiță umplută cu aproximativ un centimetru de apă la fierbere foarte lent la foc mediu-mic. Pune vasul peste apă, dar fără a atinge. Odată ce untul s-a topit, adăugați zahărul și cacao și amestecați pentru a se combina.
Adăugați oul și gătiți, amestecând constant cu telul, până când se încălzește la atingere și se îngroașă ușor (ar trebui să fie cam de consistența fudge-ului fierbinte), aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc si se adauga pesmetul graham, nuca de cocos si nucile. Apăsați ferm aluatul în tava pregătită. (Păstrează vasul cu apă pentru a topi ciocolata.)
Pentru umplutură: Bateți untul, untul de arahide și zahărul de cofetă împreună într-un castron mediu cu un mixer electric până la lumină.
Întindeți peste fursec și înghețați în timp ce pregătiți glazura de ciocolată.
Puneți ciocolata și untul într-un castron mediu rezistent la căldură și puneți peste apa care abia fierbe. Se amestecă din când în când până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc si se lasa putin sa se raceasca. (Alternativ, puneți ciocolata și untul într-un castron mediu pentru microunde. Se topește la 50% putere în cuptorul cu microunde până când se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă și se continuă încălzirea până se topește complet, încă aproximativ 1 minut.). Când se răcește, dar încă curge, se toarnă stratul de ciocolată peste stratul de unt de arahide răcit și se netezește cu grijă cu o spatulă. Congelați 30 de minute.
Pentru a servi, scoateți din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 5 minute. Scoateți din tavă folosind clapele de folie și transferați-o pe o masă de tăiat.
Tăiați în pătrate de 1 inch cu un cuțit ascuțit.
Se serveste rece sau la temperatura camerei.