Banane Simple Foster

Banane Simple Foster
Bananele simple Foster durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 210 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de suc de mere, amidon de porumb, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Cajun. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bananas Foster (bananas Flamba, Romania), Bananas Foster, și Bananas Foster.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și condimentul de plăcintă. Se amestecă sucul de mere până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă extracte și arome.
3
Adăugați banane și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
4
Serviți cald peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Sauvignon Blanc, Port, Vin Roz, Moscato Dasti, Albarino

Banane Foster pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Sauvignon Blanc și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Revista