Banana Bread II

Banana Bread II
Banana Bread II ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 641 de calorii, 11 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci, ouă, făină și unt. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: banana bread , cum se face banana bread | pâine rapidă cu banane, pâine cu banane , cum se face pâine cu banane | pâine rapidă cu banane și pâine cu banane , cum să faci pâine cu banane | pâine rapidă cu banane.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tavă de 8 x 4 inci. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
2
Într-un castron mare, cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați untul, ouăle, nucile și piureul de banane. Bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
NuciNuci
4
Turnați aluatul în tava pregătită și coaceți aproximativ 1 oră, sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Banana Bread in meniu? Încercați să combinați cu cremă de Sherry, băutură alcoolică și ingredient. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista