Baie Fierbinte De Varză De Bruxelles Prăjită Cu Brânză
Dip de varză de Bruxelles prăjită cu brânză fierbinte este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 14871 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, cremă de brânză, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Brânză De Varză De Bruxelles, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Carbonara Prăjită Cu Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați varza de Bruxelles în uleiul de măsline, sare și piper, întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt împreună cu căței de usturoi și prăjiți-le într-un cuptor preîncălzit de 204° până se rumenesc, aproximativ 20-30 de minute, răsturnând la jumătate.Strângeți usturoiul prăjit din piei, amestecați totul, puneți-l într-un vas de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit de350 până când se rumenesc ușor deasupra și clocotesc pe părți, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel