Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați languste fierbinți. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de baghetă de pâine, ceapă verde, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, și Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa verde și ardeiul gras. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana cand ardeiul gras este fraged. Se amestecă languste și următoarele 3 ingrediente; gatiti, amestecand ocazional, 10 minute. Reduceți căldura la minim. Se amestecă crema de brânză până când amestecul este neted și Bulbuc.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.