Baie fierbinte de anghinare cu roșii uscate la soare
Dip anghinare fierbinte cu rosii uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 200 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de inimi de anghinare, parmezan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Nashville Fierbinte Pui Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inci.
Într-un castron mediu, amestecați parmezanul, maioneza și praful de usturoi. Se amestecă anghinarea, ceapa verde și roșiile uscate la soare.
Se amestecă bine și se transferă în vasul de copt pregătit.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Se presară cu boia de ardei și se servește.