Baie fierbinte de anghinare cu roșii uscate la soare

Baie fierbinte de anghinare cu roșii uscate la soare
Dip anghinare fierbinte cu rosii uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 200 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de inimi de anghinare, parmezan, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Nashville Fierbinte Pui Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați parmezanul, maioneza și praful de usturoi. Se amestecă anghinarea, ceapa verde și roșiile uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
ParmezanParmezan
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
AnghinareAnghinare
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se transferă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu boia de ardei și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista