Baie de pui la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de pui la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 86 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 283 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, piept de pui, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Cheddar la grătar, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Salată tocată de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă crema de brânză și sosul de grătar într-un castron mediu până se omogenizează.
Adăugați pui și brânză mărunțită; se amestecă bine.
Se întinde pe fundul vasului rezistent la cuptor.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până la cald și Bulbuc.
Se presară cu ceapă și cilantro.