Baie De Crab Și Anghinare

Baie De Crab Și Anghinare
Crab & Anghinare Dip este un pescatarian rețetă cu 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 1,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită inimi de anghinare ambalate în apă, carne de crab, smântână și brânză havarti. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Baie de Crab și anghinare, Baie De Anghinare De Crab, și Anghinare Crab Dip.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați spanac; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Scurgere.
4
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați anghinarea, brânzeturile, carnea de crab, smântâna, sarea, piperul și spanacul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crab în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Bien nacido Estate Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Bien Nacido Estate Chardonnay
Arome îmbietoare de lămâie meyer, mușețel și paie tăiate au izbucnit din pahar. Intrarea luminoasă cedează unui palat dens și energic, care este tot linii drepte și mineralitate de udare a gurii. 
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Revista