Dip Crab fierbinte s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 12 porții cu 411 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de hrean, maioneză, Old bay seasoning tm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Supă caldă și acră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați crema de brânză, laptele, maioneza, hreanul, carnea de crab și condimentul Old Bay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Cremă De Brânză
Hrean
Maioneză
Crabmeat
Lapte
3
Se amestecă până la crem.
4
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 8x12 inci și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
5
Tăiați un cerc din vârful pâinii și scoateți interiorul. Rupeți interiorul în bucăți pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
6
Scoateți amestecul din cuptor și lingură în pâine scobită. Acoperiți partea de sus cu brânza mărunțită și mai multe condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Condimente
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați vasul de pâine pe o foaie medie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De Pâine
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Bol
8
Se servește fierbinte cu bucăți de pâine pe lateral.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.