Dip ceapa franceză este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 2,63 USD pe porție. O porție conține 1111 calorii, 8g de proteine, și 104G de grăsime. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de cartofi, maioneză, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 47 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, timp de 15 până la 20 de minute, sau până se rumenesc și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Se adaugă șalotele și se sotează încă 8 până la 10 minute, până când ceapa și șalotele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ceapă
5
Adăugați usturoiul și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute, apoi se toacă amestecul de ceapă în bucăți de 1/4 inci. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Într-un bol, amestecați smântâna, maioneza, sarea de țelină, sosul Worcestershire și 1 linguriță fiecare sare și piper. Îndoiți amestecul de ceapă. La frigider cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sare și Piper
Sare De țelină
Maioneză
Smântână
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Garnisiți cu arpagic și serviți cu chipsuri de cartofi.
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux.
Mai ales Merlot, cu Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Malbec și îmbătrânit în cuve de ciment. Arome generoase, coapte și fructe înainte de coacăz întunecat, mure, cassis, mentă și condimente cu atingeri de pământ. Palatul cu corp mediu are arome frumoase echilibrate susținute de taninuri rafinate, texturate și aciditate echilibrată. Finisajul este savuros, cu arome pământești și lungime foarte bună.
Mostly Merlot, with Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Malbec and aged in cement vats. Generous, ripe and fruit forward aromas of dark currant, blackberry, cassis, mint, and spice with touches of earthiness. The medium bodied palate has nice balanced aromas supported by refined, textured tannins and balanced acidity. The finish is savory with earthy flavors and very good length.