Baie de anghinare și spanac cu chipsuri de Pita condimentate
Dipul de anghinare și spanac cu chipsuri de Pita condimentate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 405 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, vin, anghinare marinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi, Anghinare & Jack Dip Cu Chipsuri De Pita, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați ceapa și usturoiul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați anghinarea și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul alb și gătiți până aproape evaporat.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați crema de brânză, Parmigiano-Reggiano și coaja de lămâie și condimentați cu Tabasco. Gatiti, amestecand, pana cand dip-ul este cremos, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un castron și serviți cald sau la temperatura camerei cu chipsurile Pita condimentate.