Baie De Anghinare Super Ușoară
Dip de anghinare Super ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 228 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 242 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, brânză mozzarella, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 30%. Încercați Pui De Nucă De Cocos: Super Rapid-Super Ușor-Super Yum, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați inimile de anghinare, maioneza, brânza mozzarella, parmezanul, usturoiul și roșiile uscate la soare.
Așezați scufundarea într-un vas mic de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când se fierbe și se încălzește, aproximativ 15 minute.