Baie De Anghinare Florentină

Baie De Anghinare Florentină
Dip anghinare florentin ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 22g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, maioneză, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți spanacul, apăsați între straturile de prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Combinați spanacul, inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți lingura într-un vas de copt ușor uns de 11"x7".
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Combinați firimiturile de pâine și untul; se presară peste amestecul de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Coaceți, descoperit, la 375 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se servește cu biscuiți asortați, chipsuri de covrig sau grisine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BagelChipsuri De Bagel
Pentru LegarePentru Legare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista