Baie De Anghinare Florentină
Dip anghinare florentin ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 22g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, maioneză, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți spanacul, apăsați între straturile de prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați spanacul, inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente într-un castron, amestecând bine.
Puneți lingura într-un vas de copt ușor uns de 11"x7".
Combinați firimiturile de pâine și untul; se presară peste amestecul de spanac.
Coaceți, descoperit, la 375 timp de 25 de minute.
Se servește cu biscuiți asortați, chipsuri de covrig sau grisine.