Baie caldă de ceapă franceză cu pâine crustă

Baie caldă de ceapă franceză cu pâine crustă
Cald Dip ceapa franceză cu pâine crustă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână cuburi de pâine cruste, supă de ceapă condensată campbell, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Pâine Franceză Crustă, și Pâine Pistou Franceză Crustă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista