Baghetă Capri De Pui Cu Față Deschisă
Bagueta Capri de pui cu față deschisă necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 157 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui prăjit, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pitas De Pui Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Pui Vietnamez Cu Față Deschisă, și Cordon Bleu De Pui Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de baghetă. Aranjați frunzele de busuioc peste amestecul de maioneză.
Puneți puiul, ceapa și brânza deasupra busuiocului. Se fierbe 3 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 minute sau până când brânza se topește.
Tăiați fiecare jumătate de baghetă în 3 bucăți egale.