Baghetă Capri De Pui Cu Față Deschisă

Baghetă Capri De Pui Cu Față Deschisă
Bagueta Capri de pui cu față deschisă necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 157 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piept de pui prăjit, usturoi, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pitas De Pui Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Pui Vietnamez Cu Față Deschisă, și Cordon Bleu De Pui Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale jumătăților de baghetă. Aranjați frunzele de busuioc peste amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
BaguetteBaguette
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Puneți puiul, ceapa și brânza deasupra busuiocului. Se fierbe 3 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați fiecare jumătate de baghetă în 3 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
5
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista