Supă De Morcovi Marocani
Supa de morcovi marocani este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, morcovi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. 884 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Morcovi Marocani, Supă De Morcovi Marocani, și Supă De Linte Roșie De Morcov Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță mare peste mediu-marecăldură.
Se adauga ceapa; saut 2 minute.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă semințele de chimen într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se parfumează, 4 până la 5 minute; rece. Se macină fin în moara de condimente.
Scoateți supa de pe foc. Puree înbatch-uri în blender până la neted. Întoarce-te laaceeași tigaie.
Bateți în miere, suc de lămâie șitallspice. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți yogurtover; presărați generos cu chimen.
Per porție: 154,7 kcal calorii, 42,1% calorii din grăsimi,7,2 g grăsimi,4,5 g grăsimi saturate,22,1 mg colesterol,18,7 g carbohidrați, 3.