Baghete Trompe l ' oeil cu cremă de brânză
Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 5570 calorii, 21g de proteine, și 218g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, smântână grea, gogoașă de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cakespy: tort de gâscă de Crăciun Trompe L ' oeil, Cremă de brânză și șuncă covrigi, și Covrigi și brânză cremă de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru glazura cu cremă de unt de vanilie: în mixerul standului cu accesoriul cu palete, amestecați untul la viteză medie până când este foarte pufos.
Adăugați 4 căni de zahăr de cofetărie și amestecați la viteză mică până se omogenizează și se încorporează. Faceți o pauză pentru a răzui părțile laterale ale bolului și adăugați smântâna și vanilia. Bateți cu viteză medie până când este neted și cremos, 3 până la 5 minute, continuând să adăugați zahăr până când a atins consistența dorită. Dacă glazura dvs. devine prea rigidă, o puteți subția adăugând mai multă smântână, dar aveți grijă să adăugați crema în trepte mici (linguriță), astfel încât glazura să nu devină prea subțire.
Feliați gogoasa orizontal în jumătate.
Într-un vas mic pentru microunde, topiți untul încălzindu-l în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 10 secunde. Folosind o perie de patiserie, periați ușor partea superioară a gogoșii cu untul topit (Oh, treceți peste ea—oricum sunt deja prăjite). Presărați imediat semințe de mac deasupra jumătăților cu unt. Unele semințe vor cădea, dar suficiente se vor lipi pentru a vă oferi efectul potrivit.
Aplicați o păpușă generoasă de glazură pe jumătatea inferioară a gogoșii și întindeți-o ușor pe margini. Notă: este foarte important ca glazura să fie la temperatura camerei, deoarece dacă este rece, gogoasa se poate rupe atunci când încercați să o răspândiți.
Puneți bucata încărcată cu semințe de mac deasupra și consumați imediat. Nu pentru a vă seful în jurul sau ceva, dar au un gust minunat cu cafea.