Baghete la grătar cu unt condimentat
Baghetele la grătar cu unt condimentat necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 938 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, cârnați portughezi Linguica, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Baghete Pesto de pui și roșii la grătar, Miere bere aburit midii cu baghete de unt de plante medicinale, și Zucchini tigaie de vară cu ouă Pocate + baghete cu unt de usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic într-o cratiță mică. Odată ce uleiul începe să se încălzească, amestecati în crab se fierbe condimente. Aduceți amestecul la foc mic și când începe să spumeze, îndepărtați-l de pe foc și lăsați-l să se răcească complet.
Procesați untul într-un robot de bucătărie până când este neted și cremos.
Adăugați uleiul de măsline condimentat și un vârf de sare, coaja de lămâie și procesați până se amestecă bine.
Achiziționați baghetele preferate, feliați pe lungime.
Puneți baghetele la foc mediu pe grătar, gătiți pe fiecare parte până când se obține o culoare maro aurie.
Se scoate de pe grătar, se slather cu unt condimentat, se taie și se servește cu cârnați linguica la grătar.
Nota bucătarului: untul condimentat poate fi refrigerat timp de 1 săptămână și congelat până la 6 luni. La frigider până când este suficient de ferm pentru a se forma într-o rolă de bușteni. Puneți o foaie de folie de 18 inci pe suprafața de lucru.
Așezați untul în centrul foliei, formând un buștean de aproximativ 1 1/2 inci grosime. Înfășurați în folie și răsuciți capetele pentru a face un jurnal sigilat, ca o rolă tootsie.
Scoateți untul condimentat din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de utilizare.