Bacon-Zahăr Brun Varză De Bruxelles
Bacon-zahăr brun varza de Bruxelles este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bulion de pui, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Morcovi și varză de Bruxelles glazurate cu zahăr brun și piper, Supă de unt brun-Sunchoke cu varză de Bruxelles și slănină, și Varză De Bruxelles Maro Hash.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu 10 minute sau pana cand este crocant.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând picături în cuptorul olandez. Crumble bacon.
Adăugați bulion, zahăr brun și sare în picături în cuptorul olandez și aduceți la fierbere. Se amestecă varza de Bruxelles. Acoperiți și gătiți 6 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Transferați varza de Bruxelles într-un bol de servire folosind o lingură cu fante și presărați slănină.