Bacon-Spanac Piure De Cartofi
Bacon-spanac piure de cartofi este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 135 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, slănină Oscar mayer, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Piure De Cartofi, Spanac Piure De Cartofi, și Cartofi Piure De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita in cratita mare 15-20 min. sau până la licitație.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați usturoiul în picături în tigaie; gatiti 2 min., amestecând frecvent.
Adăugați spanac; gatiti si amestecati 1 pana la 2 min. sau doar până când spanacul este ofilit.
Se ia de pe foc. Crumble bacon; se amestecă în amestec de spanac.
Scurgeți cartofii; reveniți la tigaie.
Adăugați cremă de brânză răspândită; mash amestec de cartofi. Se amestecă amestecul de spanac.