Bacon Pimiento Cheeseburgeri

Bacon Pimiento Cheeseburgeri
Bacon pimiento cheeseburgeri necesită în jurul valorii de 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 788 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți sos worcestershire, chifle de hamburger, toppinguri: roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cheeseburgeri Pimiento, Cheeseburgeri Pimiento, și Cheeseburgeri Bacon pentru 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare până când sunt amestecate. (Nu suprasolicitați amestecul de carne.) Forma amestec în 6 (4-inch) chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4
Grătar, acoperit cu capac de grătar, peste 350 până la 400 (mediu-înalt) încălziți 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când carnea de vită nu mai este roz. Se acoperă cu brânză pimiento cu slănină și se servește pe chifle cu toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista