Bacon ' n ' biscuiți cu ouă
Nevoie de o garnitură fără lactate și prietenoasă cu FODMAP? Biscuiții cu șuncă și ouă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 361 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fâșii de slănină, apă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Plăcintă cu oală de pui și slănină cu biscuiți Cheddar cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și apa doar până se amestecă. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați de 5 ori.
Rulați la 1/2-in. grosime; tăiat cu un 3-in ușor înfăinat. tăietor de biscuiți.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 425 la 9-10 minute sau până se rumenesc. Între timp, amestecați ouăle. Împărțiți biscuiții; umpleți fiecare cu o felie de brânză, ou amestecat și două bucăți de slănină.