Bacon Cu Ceapa Inflorita Chex Mix 4

Bacon Cu Ceapa Inflorita Chex Mix 4
Bacon Blooming ceapa Chex Mix de la Londra ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de ancho chile, chimen măcinat, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ceapă înflorită Chex, cu șuncă Chipotle Dip, Chex fără gluten cepe înflorite cu șuncă Chipotle Dip, și Ceapă Înflorită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de gustări, ceapa prăjită franceză și slănina. Într-un castron mic, amestecați untul topit și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
UntUnt
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de unt peste amestecul de gustări; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Răspândiți amestecul pe tigaie de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 30 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se întinde pe prosoape de hârtie pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista