Bacon Chinezesc Lăcuit
Baconul chinezesc lăcuit necesită aproximativ 6 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 8 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cambulă Lăcuită, Somon Lăcuit, și Somon Lăcuit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Tăiați carnea transversal în bucăți groase de 1/4 inch.
Așezați zahărul într-un vas larg și dragați ambele părți ale fiecărei bucăți de slănină în zahăr, apăsând ferm zahărul pe bucăți cu degetele.
Aranjați feliile pe o tigaie sau tigaie și coaceți, întorcând o dată, până când slănina este gătită și rumenită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.