Bacon, Cheddar și Scones de arpagic
Bacon, Cheddar și arpagic Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, brânză Cheddar ascuțită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bacon-Cheddar-Biscuiți De Arpagic, Bacon-cheddar-biscuiți de arpagic, și Biscuiți savuroși cu slănină, Cheddar și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până când se sfărâmă și amestecul seamănă cu mazărea mică. Înghețați 5 minute.
Adăugați 3/4 cană plus 2 linguri. smântână, brânză, slănină, arpagic și piper, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe hârtie de ceară; apăsați ușor sau bateți aluatul într-o rundă de 7 inci (amestecul va fi sfărâmicios).
Așezați pene la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Periați vârfurile de pene cu restul de 2 linguri. crema doar până la umezire.
Coaceți la 450 timp de 13 până la 15 minute sau până devin aurii.