Bacon Ceapa Sparanghel

Bacon Ceapa Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sparanghelul Ceapă Bacon. Pentru 2,13 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 249 de calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sparanghel, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sparanghel cu slănină și ceapă caramelizată, sparanghel cu șuncă și ceapă caramelizată și sparanghel și șuncă cu sos de ceapă.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un recipient de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci FeliateCiuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
2
Stropiți cu ulei; se presara cu 1/8 lingurita sare si 1/8 lingurita piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Cârnați De Porc Italian MăcinatCârnați De Porc Italian Măcinat
3
Coaceți la 400° timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
4
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel Friptă RămasăPulpă De Miel Friptă Rămasă
5
Scoateți pe prosoape de hârtie; se scurg, rezervand 2 lingurite picuraturi.
Echipamente pe care le vei folosi
DuzinăDuzină
6
Căleți ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spalat Si MediuSpalat Si Mediu
7
Se ia de pe foc; se adauga otetul, baconul si restul de sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb1 Cană Amestec De Umplutură Pentru Pâine De Porumb
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
8
Transferați sparanghelul într-un castron mare și puțin adânc; acoperiți cu sos de bacon cald și amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci FeliateCiuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci Feliate
Boabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic MicBoabe De Porumb Proaspete, De La 1 Spic Mic
Echipamente pe care le vei folosi
Sos De Rosii, Piure De Rosii Sau PassataSos De Rosii, Piure De Rosii Sau Passata
9
Se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Scurt1 1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Scurt
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista