Bacala alla Vincentina
Bacalan alla Vincentinan este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 387 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de bacala, ulei de măsline virgin, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cod De Sare, Stil Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana), Alla Checca, și Manicotti Alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bacala înmuiată în pătrate de 2 inci și verificați dacă există oase.
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Adăugați ceapa, hamsiile și scorțișoara și gătiți până când ceapa este foarte moale, dar nu s-a rumenit, 10 până la 12 minute.
Adăugați bucăți de bacala, vin și lapte și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic și gătiți 1 oră, adăugând mai mult lapte dacă amestecul devine uscat.
Adăugați pătrunjelul tocat, verificați condimentele și serviți cu polenta moale.