B. B. Q. Crab De Usturoi
Dacă 19 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., B. B. Q. Crab usturoi ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Lămâie-usturoi Penne cu Crab, Crab De Usturoi Portocaliu Prăjit, și Usturoi Crab-Pui Umplute.
Instrucțiuni
Gatiti usor usturoiul in uleiul de masline intr-o tigaie (aproximativ 2 pana la3 minute la foc mediu-mic). Se lasă să se răcească.
Adăugați crabul și aruncați cu sarea și piperul.
Preîncălziți grătarul la înălțime, așezați cu grijă tot crabul marinat pe grătar, permițând uleiului să se scurgă înainte de a pune pe grătar și acoperiți cu capac. Se lasă să gătească aproximativ 4 până la 5 minute, apoi se întoarce și se lasă să gătească încă 3 până la 4 minute.
Scoateți din grătar și puneți-l într-un castron mare de metal. Strângeți sucul proaspăt de lămâie peste crab și aruncați bine.
Se servește pe un platou mare cu pene proaspete de lămâie și pătrunjel Italian tocat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.