Autocolante Pentru Oală De Vită
Autocolante oală de vită ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, pastă de fasole, arpagic de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Autocolante Pentru Vase De Vită (Gyoza), O Oală De Vită Enchilada Caserola, și Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 3/4 căni de făină într-un castron mare, apoi adăugați apă fierbinte-fierbinte, amestecând cu o lingură de lemn până se formează un aluat shaggy. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, întoarceți aluatul (inclusiv orice făină liberă) pe o suprafață de lucru și frământați, încorporând o parte din restul de 1/4 cană de făină dacă aluatul este lipicios, până la omogenizare, aproximativ 5 minute.
Formați-vă într-o bilă și înfășurați-o în folie de plastic.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 10 minute și până la 3
Se amestecă carnea de vită, sosul de soia, uleiurile, ghimbirul și pasta de fasole într-un castron mediu, apoi se amestecă arpagicul.
Formați aluatul într-un buștean (24 inci lungime și aproximativ 1 inch lățime), apoi tăiați aluatul transversal în bucăți de 24 (1 inch lățime). Puneți 6 bucăți, tăiați părțile în jos, pe o suprafață ușor făinată (păstrați bucățile rămase acoperite ușor cu folie de plastic) și aplatizați ușor cu mâna.
Rolați fiecare piesă aplatizată într-o rundă de 3 1/4 inci cu sucitor ușor făinat. Puneți o lingură de umplutură în centrul fiecărei runde, apoi periați sau tamponați la jumătatea marginii cu puțină apă și pliați în jumătate, apăsând marginile împreună pentru a sigila și lăsând o mică deschidere la fiecare capăt al semicercului. Stați fiecare găluște, marginea sigilată în sus, pe o tavă căptușită cu hârtie de ceară, apoi apăsați ușor găluștele pe 1 parte, astfel încât mai mult de găluște să atingă tava. Faceți mai multe găluște în același mod.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi scoateți-l de pe foc și aranjați găluștele într-un model circular strâns în picioare în ulei (ar trebui să se atingă între ele). Gatiti, neacoperit, la foc moderat pana cand uleiul sfaraie, apoi stropiti apa calda (1/3 cana) peste autocolante si gatiti, acoperit, pana cand fundul se rumeneste, 8 pana la 10 minute.
Adăugați 2 linguri mai multă apă dacă tigaia pare uscată înainte ca fundul să se rumenească.
Scoateți capacul și gătiți, scuturând tigaia pentru a slăbi autocolantele pentru oală, până când aburul se disipează, 1 până la 2 minute. Inversați o farfurie mare cu o jantă peste tigaie. Folosind suporturi pentru oale, țineți farfuria și tigaia împreună și inversați tigaia.
Scoateți tigaia și serviți autocolante calde.
Gălețele pot fi formate cu 4 ore înainte. Se răcește în 1 strat, fără a se atinge, pe tava căptușită cu hârtie de ceară, acoperită lejer, dar complet cu folie de plastic.