Autocolante Pentru Oală De Vită

Autocolante Pentru Oală De Vită
Autocolante oală de vită ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 59 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de arahide, pastă de fasole, arpagic de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Autocolante Pentru Vase De Vită (Gyoza), O Oală De Vită Enchilada Caserola, și Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 3/4 căni de făină într-un castron mare, apoi adăugați apă fierbinte-fierbinte, amestecând cu o lingură de lemn până se formează un aluat shaggy. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, întoarceți aluatul (inclusiv orice făină liberă) pe o suprafață de lucru și frământați, încorporând o parte din restul de 1/4 cană de făină dacă aluatul este lipicios, până la omogenizare, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
2
Formați-vă într-o bilă și înfășurați-o în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 10 minute și până la 3
1
Se amestecă carnea de vită, sosul de soia, uleiurile, ghimbirul și pasta de fasole într-un castron mediu, apoi se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
ArpagicArpagic
GhimbirGhimbir
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Formați aluatul într-un buștean (24 inci lungime și aproximativ 1 inch lățime), apoi tăiați aluatul transversal în bucăți de 24 (1 inch lățime). Puneți 6 bucăți, tăiați părțile în jos, pe o suprafață ușor făinată (păstrați bucățile rămase acoperite ușor cu folie de plastic) și aplatizați ușor cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Rolați fiecare piesă aplatizată într-o rundă de 3 1/4 inci cu sucitor ușor făinat. Puneți o lingură de umplutură în centrul fiecărei runde, apoi periați sau tamponați la jumătatea marginii cu puțină apă și pliați în jumătate, apăsând marginile împreună pentru a sigila și lăsând o mică deschidere la fiecare capăt al semicercului. Stați fiecare găluște, marginea sigilată în sus, pe o tavă căptușită cu hârtie de ceară, apoi apăsați ușor găluștele pe 1 parte, astfel încât mai mult de găluște să atingă tava. Faceți mai multe găluște în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, apoi scoateți-l de pe foc și aranjați găluștele într-un model circular strâns în picioare în ulei (ar trebui să se atingă între ele). Gatiti, neacoperit, la foc moderat pana cand uleiul sfaraie, apoi stropiti apa calda (1/3 cana) peste autocolante si gatiti, acoperit, pana cand fundul se rumeneste, 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați 2 linguri mai multă apă dacă tigaia pare uscată înainte ca fundul să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți capacul și gătiți, scuturând tigaia pentru a slăbi autocolantele pentru oală, până când aburul se disipează, 1 până la 2 minute. Inversați o farfurie mare cu o jantă peste tigaie. Folosind suporturi pentru oale, țineți farfuria și tigaia împreună și inversați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți tigaia și serviți autocolante calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Gălețele pot fi formate cu 4 ore înainte. Se răcește în 1 strat, fără a se atinge, pe tava căptușită cu hârtie de ceară, acoperită lejer, dar complet cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista