Autocolante De Oală (Găluște Chinezești)

Autocolante De Oală (Găluște Chinezești)
Autocolante oală (găluște Chineză) necesită în jurul valorii de 1 oră și 2 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sos de soia, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Găluște De Porc Chinezesc (Autocolante Cu Oală), Găluște Aburit / Autocolante Oală, și Lemongrass Gyoza (Autocolante De Oală / Găluște).

Instrucțiuni

1
Așezați creveții în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până când creveții sunt măcinați fin. Puneți deoparte într-un castron mare. Lucrând în loturi, procesați carnea de vită măcinată la o măcinare fină și puneți-o deoparte cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Combinați creveții și carnea de vită măcinată cu ghimbir, șalotă, ceapă verde, varză napa, sos de soia, ulei de susan, sare și piper și zahăr alb și amestecați ingredientele până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Varză NapaVarză Napa
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
CrevețiCreveți
3
Pentru a umple autocolantele pentru oală, așezați un înveliș pe o suprafață de lucru în fața dvs. și așezați o linguriță redusă de umplutură în centru. Cu un deget umed, umeziți marginile ambalajului. Îndoiți aluatul într-o formă de jumătate de lună, închizând umplutura și apăsați și sigilați pentru a îndepărta aerul suplimentar și sigilați bine marginile împreună. Este plăcut să pliați mai multe pliuri mici în jumătatea superioară a ambalajului pentru un aspect tradițional înainte de a sigila umplutura. Puneți la frigider ambalajele umplute pe o foaie de copt tapetată cu pergament în timp ce terminați de umplut și etanșat autocolantele pentru oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă cu un capac la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați autocolante pentru oală în uleiul fierbinte, cu părțile plate în jos, fără aglomerare și lăsați să se prăjească până când fundul se rumenesc, 1 până la 2 minute. Întoarceți găluștele și turnați apa peste ele. Acoperiți tigaia cu un capac și lăsați găluștele să se aburească până când apa aproape s-a evaporat și găluștele au început să se prăjească din nou în ulei, 5 până la 7 minute. Descoperiți tigaia și lăsați autocolantele pentru oală să gătească până când toată apa este evaporată și învelișul s-a micșorat strâns pe umplutură, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista