Autocolante De Oală (Găluște Chinezești)

Autocolante oală (găluște Chineză) necesită în jurul valorii de 1 oră și 2 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, sos de soia, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Găluște De Porc Chinezesc (Autocolante Cu Oală), Găluște Aburit / Autocolante Oală, și Lemongrass Gyoza (Autocolante De Oală / Găluște).
Instrucțiuni
Așezați creveții în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și procesați până când creveții sunt măcinați fin. Puneți deoparte într-un castron mare. Lucrând în loturi, procesați carnea de vită măcinată la o măcinare fină și puneți-o deoparte cu creveții.
Combinați creveții și carnea de vită măcinată cu ghimbir, șalotă, ceapă verde, varză napa, sos de soia, ulei de susan, sare și piper și zahăr alb și amestecați ingredientele până se combină bine.
Pentru a umple autocolantele pentru oală, așezați un înveliș pe o suprafață de lucru în fața dvs. și așezați o linguriță redusă de umplutură în centru. Cu un deget umed, umeziți marginile ambalajului. Îndoiți aluatul într-o formă de jumătate de lună, închizând umplutura și apăsați și sigilați pentru a îndepărta aerul suplimentar și sigilați bine marginile împreună. Este plăcut să pliați mai multe pliuri mici în jumătatea superioară a ambalajului pentru un aspect tradițional înainte de a sigila umplutura. Puneți la frigider ambalajele umplute pe o foaie de copt tapetată cu pergament în timp ce terminați de umplut și etanșat autocolantele pentru oală.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă cu un capac la foc mediu.
Așezați autocolante pentru oală în uleiul fierbinte, cu părțile plate în jos, fără aglomerare și lăsați să se prăjească până când fundul se rumenesc, 1 până la 2 minute. Întoarceți găluștele și turnați apa peste ele. Acoperiți tigaia cu un capac și lăsați găluștele să se aburească până când apa aproape s-a evaporat și găluștele au început să se prăjească din nou în ulei, 5 până la 7 minute. Descoperiți tigaia și lăsați autocolantele pentru oală să gătească până când toată apa este evaporată și învelișul s-a micșorat strâns pe umplutură, încă 2 până la 3 minute.