Autocolante cu oală de porc cu sos de miere Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați autocolante cu oală de porc cu sos de miere Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână sos adobo, lăstari de bambus, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați 8 Minute Instant Oală Miere Var Ghimbir Cotlet De Porc, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Miere Chipotle Coaste De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un alt castron mic, înmuiați ciupercile în suficientă apă fierbinte pentru a acoperi 20 de minute sau până când se înmoaie, se scurg. Clătiți în apă caldă; scurgere. Strângeți excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Scoateți și aruncați tulpinile; tocați capacele fin.
4
Într-un castron mare, amestecați ciupercile, carnea de porc, lăstarii de bambus, ceapa verde, vinul, 1 lingură de apă, amidonul de porumb, sarea, uleiul de susan și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Bambus
Ceapa Verde
Piper Alb
Amidon De Porumb
Ulei De Susan
Ciuperci
Apă
Carne De Porc
Sare
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mediu, amestecați făina și 1 cană de apă clocotită până se formează un aluat moale. Frământați aluatul pe suprafața ușor făinată aproximativ 5 minute sau până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o rolă lungă de 12 inci; tăiați fiecare rolă în 24 de felii, fiecare cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Rulați 1 felie de aluat într-un cerc de 3 inci pe suprafața ușor făinată. (Dacă cercul izvorăște înapoi, acoperiți feliile cu un prosop și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute sau până când felia este ușor de rulat și rămâne în cerc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Așezați 1 lingură amestec de porc pe centrul cercului. Prindeți 5 pliuri pe marginea unei jumătăți de cerc. Îndoiți cercul în jumătate, apăsând marginea plisată pe marginea nepliată. (Sau în loc să pliați marginea, puteți plia cercul în jumătate și apăsați marginile împreună cu o furculiță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
8
Așezați gălușca, marginea plisată în sus, pe foaia de prăjituri. Apăsați ușor găluște pentru a aplatiza fundul. Repetați cu feliile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Încălziți wok până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
10
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal; înclinați wok pe partea de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Așezați aproximativ 12 găluște într-un singur strat în wok; prăjiți 2 minute sau până când fundul se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
12
Adăugați 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți 6 până la 7 minute sau până când apa este absorbită. Repetați cu găluștele rămase. (