Asparagus Souffl
Asparagus souffl XV ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 244 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Toateretete are 104 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, piper cayenne, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Asparagus Souffl, Sufleu De Sparanghel, și Brânză cu conținut scăzut de grăsimi și sparanghel souffl.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o cratita cu apa clocotita pana cand este verde aprins, dar inca crocant, aproximativ 2 minute.
Transferați sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Se scurge și se lasă deoparte.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Bateti în făină și se amestecă până când amestecul devine pastă-ca și maro auriu deschis, aproximativ 2 minute.
Bateți laptele în amestecul de unt-făină; aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper cayenne.
Puneți amestecul de lapte, usturoiul și sparanghelul într-un blender și piureul până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de sparanghel într-un castron mare; amestecați gălbenușurile de ou și brânza Cheddar.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C)
Unt Generos 4 (6 uncii) ramekins
Bateți albușurile de ou într-un vas mare de sticlă sau metal până se formează vârfuri moi. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou vor forma movile moi, mai degrabă decât un vârf ascuțit
Se amestecă jumătate din albușurile de ou în amestecul de brânză de sparanghel până se combină. Îndoiți ușor albusurile rămase în amestec.
Umpleți ramekinii pregătiți aproximativ 3/4 plini și așezați pe o foaie de copt; coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute