Asparagus-Marar Suflu 4
Asparagus-Dill souffl Circulatorum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper măcinat, înlocuitor de ouă de carton, 2 lingurițe de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Sos De Somon, Crema De Branza Si Marar 8, Sufleu De Sparanghel, și Asparagus Souffl 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați o bucată de folie suficient de lungă pentru a se potrivi în jurul unui vas de suflet de 1 1/2 litru, permițând o suprapunere de 1 inch; pliați folia pe lungime în treimi. Înveliți ușor o parte a foliei și fundul vasului cu spray de gătit. Înfășurați folia în afara vasului, partea acoperită împotriva vasului, permițându-i să se extindă la 4 inci deasupra jantei pentru a forma un guler; fixați cu șnur sau bandă de mascare.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Sparanghel la abur, acoperit, 3 minute sau până când este crocant; scurgere. Tăiați subțire sulițele de sparanghel la egal cu 1/2 cană; pus deoparte.
Tăiați sulițele de sparanghel rămase în jumătate; pus deoparte.
Puneți făina într-o cratiță medie. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează bine. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe 3 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Puneți înlocuitorul de ou într-un castron mare. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la înlocuitorul de ouă, amestecând constant cu un tel de sârmă.
Se ia de pe foc; se adaugă brânză, amestecând până se topește brânza.
Puneți amestecul de lapte, sulițele de sparanghel înjumătățite, piureul de cartofi, mărarul, sarea și ardeiul roșu într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un castron mare; se amestecă sparanghelul feliat.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de lapte. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Se toarnă amestecul în vasul de suflet pregătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți încă 45 de minute sau până când este umflat și auriu.
Scoateți gulerul foliei și serviți imediat.