Asiatice Fiert Carne De Porc Umăr

Asiatice Fiert Carne De Porc Umăr
Umărul de porc fiert asiatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 64 de fani. Un amestec de zahăr brun, ulei de măsline, sambal oelek și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Încercați Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie mare, rezistentă la cuptor sau un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți tigaia la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Presărați carnea de porc cu sare și rumeniți-o pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
4
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Ștergeți grăsimea din tigaie și adăugați câteva picături de ulei proaspăt. Aruncați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați sosul de soia și oțetul de orez și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
7
Adăugați cele 3 căni de bulion de pui, sos de stridii, zahăr brun, sambal, anason stelat, coajă de portocală și suc. Se amestecă pentru a se combina, se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Gustați pentru a vă asigura că este delicios și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Sos De StridiiSos De Stridii
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Anason StelatAnason Stelat
CondimenteCondimente
SucSuc
8
Întoarceți carnea de porc în tigaie, acoperiți și dați la cuptor. Fierbeți carnea de porc timp de 2 ore, întorcându-l o dată. Dacă lichidul se reduce prea mult în timpul procesului de gătit, adăugați restul de 1 cană de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute de gătit.
10
Când carnea de porc este foarte fragedă, scoateți tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți carnea de porc, puneți tigaia la foc mediu, aduceți lichidul la foc mic și gătiți până când lichidul se reduce la o consistență lipicioasă a sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Serviți carnea de porc drapată cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista