Umărul de porc fiert asiatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 49G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 64 de fani. Un amestec de zahăr brun, ulei de măsline, sambal oelek și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Încercați Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie mare, rezistentă la cuptor sau un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți tigaia la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Presărați carnea de porc cu sare și rumeniți-o pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
4
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Ștergeți grăsimea din tigaie și adăugați câteva picături de ulei proaspăt. Aruncați usturoiul și ghimbirul și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați sosul de soia și oțetul de orez și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sos De Soia
7
Adăugați cele 3 căni de bulion de pui, sos de stridii, zahăr brun, sambal, anason stelat, coajă de portocală și suc. Se amestecă pentru a se combina, se aduce la fierbere și se reduce la foc mic. Gustați pentru a vă asigura că este delicios și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sos De Stridii
Zahăr Brun
Coaja De Portocala
Anason Stelat
Condimente
Suc
8
Întoarceți carnea de porc în tigaie, acoperiți și dați la cuptor. Fierbeți carnea de porc timp de 2 ore, întorcându-l o dată. Dacă lichidul se reduce prea mult în timpul procesului de gătit, adăugați restul de 1 cană de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Scoateți capacul pentru ultimele 30 de minute de gătit.
10
Când carnea de porc este foarte fragedă, scoateți tigaia din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
11
Scoateți carnea de porc, puneți tigaia la foc mediu, aduceți lichidul la foc mic și gătiți până când lichidul se reduce la o consistență lipicioasă a sosului.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.