Asiatice Bizon Coaste Scurte

Coaste scurte de bizon asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 886 calorii, 65g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, bizon scurt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Coaste Scurte De Bizon Marinate Cu Cafea, Coaste Scurte De Bizon Curry Roșu Cu Baby Bok Choy, și Spice frecat la grătar bizon american coaste scurte cu sos de BBQ Orange miere Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa și morcovii într - un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Combinați făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Tăiați grăsimea din coaste scurte de bizon. Dacă este necesar, tăiați în porții cu o singură coastă. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Adăugați coaste scurte de bizon, câteva pe rând, în punga de plastic, agitând pentru a acoperi.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie foarte mare. Gatiti coaste scurte de bizon, pe jumatate odata, in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile, adaugand mai mult ulei daca este necesar.
Așezați în aragaz lent deasupra legumelor.
Combinați bulionul, sucul de portocale, sosul de soia, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul și ardeiul cayenne într-un castron mediu.
Se toarnă peste coaste scurte de bizon și legume în aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 11 până la 12 ore sau la mare sau 5-1/2 până la 6 ore. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera coaste scurte de bizon și legume într-un platou de servire; rezervați lichid de gătit. Acoperiți coastele scurte de bizon și legumele cu folie pentru a vă încălzi.
Pentru sos, degresați grăsimea din lichidul de gătit; măsurați 3 căni de lichid. Aruncați lichidul rămas.
Combinați cele 3 căni de lichid de gătit și amidon de porumb într-o cratiță medie. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa usor si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 2 minute. Condimentează după gust cu sare suplimentară și piper negru.
Se servește cu orez și se presară coriandru.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.