Arțar, smochin și plăcintă Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați arțarul, smochinul și plăcinta Marsala. Această rețetă face 10 porții cu 203 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de sirop de arțar, zahăr brun, crustă de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți crusta de patiserie într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Se răcește crusta complet pe un suport de sârmă.
Combinați smochinele și Marsala într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc; se pune într-un castron mediu. Se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți margarina într-o cratiță mică și grea la foc mic.
Se ia de pe foc; se adaugă zahăr brun și sare, amestecând până se combină.
Adăugați sirop de arțar, oțet, vanilie și ouă; se amestecă bine.
Se adaugă în amestecul de smochine; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de smochine în crusta pregătită.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când umplutura este setată. Se răcește pe un suport de sârmă.