Arugula - salata de mere este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de piper, sare, nuci pecan cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată de smochine, mere și Rucola, Salată De Rucola Și Mere, și Salată de salată de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ulei de măsline, suc proaspăt de lămâie, jeleu de ardei roșu, usturoi tocat, ghimbir proaspăt ras și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Ghimbir Proaspăt
Jeleu De Ardei
Avocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Combinați rucola, mărul feliat și castravetele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Piept De Pui La Rotisor
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Adăugați nuci pecan cu zahăr și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4
Stropiți cu amestec de ulei de măsline înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec