Arroz con Habichuelas Rosadas Guisadas (orez cu fasole Roz înăbușită)
Arroz con Habichuelas Rosadas Guisadas (orez cu fasole Roz înăbușită) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 250 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, cilantro, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Habichuelas Guisadas, Tocană De Fasole (Habichuelas Guisadas), și Orez și fasole (Moro de Habichuelas).
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti fasolea, sortați și spălați fasolea; așezați într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Combinați fasolea, 8 căni de apă și următoarele 4 ingrediente (prin frunza de dafin) în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea este aproape fragedă. Se amestecă ardeiul gras și usturoiul; se fierbe, neacoperit, 20 de minute sau până se termină fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți în sită peste un bol, rezervând 1/3 cană lichid de gătit. Aruncați frunza de dafin. Întoarceți amestecul de fasole în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 1/3 cană rezervată lichid de gătit, sos de roșii, 1 lingură culantro, 1 1/2 lingurițe cilantro, 1 linguriță ulei și 1/2 linguriță sare; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri De Ulei Vegetal
Culantro
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
6
Pentru a pregăti orezul, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Adăugați orez; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
8
Adăugați 1 1/4 căni de apă, 1 lingură de culantro, 1/2 linguriță de sare și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 13 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culantro
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Serviți fasolea peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar