Aripi de Skate cu unt brun, sos conservat de lămâie și migdale cu brânză elvețiană roșie ofilită cu stafide

Aripi de Skate cu unt brun, sos conservat de lămâie și migdale cu brânză elvețiană roșie ofilită cu stafide
Aripi de Skate cu unt brun, sos de lămâie și migdale conservate cu brânză roșie Elvețiană ofilită cu stafide necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 639 calorii, 10g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de coriandru, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chard Elvețian Cu Lămâie, Migdale Și Stafide, Chard Elvețian Malfatti Cu Unt Brun De Salvie, și Patina Amandine a lui Bobby Flay cu lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează patina cu sare și piper și dragează patina pe 1 parte în făină și atinge excesul. Căutați făina de skate-cu fața în jos până se rumenesc. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
SkateSkate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți patina pe o farfurie, ștergeți tigaia și reveniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SkateSkate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se adaugă untul și se gătește până se rumenesc, se adaugă lămâile conservate, migdalele și pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se toarnă imediat peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Se servește cu brânză elvețiană ofilită cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați lămâi și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Se scurge, se scufundă în apă rece, se lasă să se răcească, apoi se scurge din nou. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare lămâie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
În timp ce lămâile se răcesc, pregătiți saramura. Într-o cratiță medie non-reactivă combinați 6 căni de apă, sarea, scorțișoara, coriandrul și boabele de piper. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și gătiți până când sarea s-a topit. Împachetați bine lămâile în borcane fierbinți, uscate, sterilizate, cu capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Polonic în saramură fierbinte, inclusiv condimente, la 1/2 inch de jante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Adăugați uleiul de măsline și acoperiți cu capacele. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
11
Lăsați să stea 2 luni înainte de utilizare. Odată deschis, păstrați-l în frigider.
12
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați ciorba elvețiană și coacăzele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ciorba este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard ElvețianChard Elvețian
CoacăzeCoacăze
15
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista