Aripi de Skate cu unt brun, sos conservat de lămâie și migdale cu brânză elvețiană roșie ofilită cu stafide

Aripi de Skate cu unt brun, sos conservat de lămâie și migdale cu brânză elvețiană roșie ofilită cu stafide
Aripi de Skate cu unt brun, sos de lămâie și migdale conservate cu brânză roșie Elvețiană ofilită cu stafide necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 639 calorii, 10g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de coriandru, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chard Elvețian Cu Lămâie, Migdale Și Stafide, Chard Elvețian Malfatti Cu Unt Brun De Salvie, și Patina Amandine a lui Bobby Flay cu lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează patina cu sare și piper și dragează patina pe 1 parte în făină și atinge excesul. Căutați făina de skate-cu fața în jos până se rumenesc. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
SkateSkate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți patina pe o farfurie, ștergeți tigaia și reveniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SkateSkate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă untul și se gătește până se rumenesc, se adaugă lămâile conservate, migdalele și pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se toarnă imediat peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Se servește cu brânză elvețiană ofilită cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați lămâi și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Se scurge, se scufundă în apă rece, se lasă să se răcească, apoi se scurge din nou. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare lămâie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
În timp ce lămâile se răcesc, pregătiți saramura. Într-o cratiță medie non-reactivă combinați 6 căni de apă, sarea, scorțișoara, coriandrul și boabele de piper. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și gătiți până când sarea s-a topit. Împachetați bine lămâile în borcane fierbinți, uscate, sterilizate, cu capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Polonic în saramură fierbinte, inclusiv condimente, la 1/2 inch de jante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Adăugați uleiul de măsline și acoperiți cu capacele. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
11
Lăsați să stea 2 luni înainte de utilizare. Odată deschis, păstrați-l în frigider.
12
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați ciorba elvețiană și coacăzele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ciorba este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
CoacăzeCoacăze
15
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista