Aripi De Pui Thailandeze

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Aripile de pui thailandeze ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bulion de pui, zahăr, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare asiatică. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos Habanero de zmeură (aripi PB&J), Lipicioase Thai Aripi De Pui, și Dulce Thai Chili Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați aripile de pui pe o foaie de prăjituri care nu este unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute până la 1 oră, întorcând o dată, până se rumenesc. Treceți la servirea vasului/platoului.
Într-o tigaie medie se sotează usturoiul și ardeii jalapeno în ulei de măsline până se înmoaie.
Adăugați bulion de pui, sos de pește, boia de ardei și zahăr.
Adăugați amidon de porumb și lăsați să se îngroașe. Se amestecă toate împreună și se toarnă peste aripi de pui crocante. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.