Ardei Ușor De Umplut Cu Spanac
Ardeii umpluți cu spanac ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 415 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de ceapă, brânză mozzarella, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Ardei umpluți cu spanac, cârnați și ricotta, 5 Ardei Dulci Umpluți Cu Brânză Și Spanac, și Spanac și anghinare umplute Mini ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se amestecă 1/2 cană de umplutură și unt într-un castron mic și se rezervă.
Pulverizați un vas de copt de 11x8x2 inci cu spray-ul de gătit. Aranjați jumătățile de ardei, tăiate cu fața în sus, în vasul de copt.
Amestecați supa, smântâna, pudra de ceapă, spanacul și parmezanul într-un bol mare.
Adăugați umplutura rămasă și amestecați ușor. Puneți aproximativ 1/2 cană amestec de spanac în fiecare jumătate de ardei.
Se presară cu amestecul de umplutură rezervat.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 30 de minute sau până când amestecul de spanac este fierbinte și barbotare. Topiți fiecare cu 1 lingură de brânză mozzarella.
Coaceți timp de 5 minute sau până când brânza este topită.