Ardei umpluți din Kentucky
Kentucky Stuffed Peppers este un fel principal de sud. Această rețetă face 4 porții cu 357 de calorii, 16 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Un amestec de ceapă, roșii conservate, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ardei umpluți, Ardei umpluți în modul meu și Ardei umpluți.
Instrucțiuni
Tăiați vârful ardeiului și îndepărtați semințele. Într-un cuptor olandez, fierbeți ardeii în apă clocotită timp de 3-5 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Așezați ardeii cu susul în jos pe prosoape de hârtie; pus deoparte.
Scurgeți roșiile, rezervând sucul; pune deoparte roșiile și sucul. Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Se adauga orezul, ciupercile, sunca, zaharul, sosul de ardei iute si rosiile rezervate; amesteca bine. Turnați lejer în ardei.
Puneți într-un 2-qt neuns. vas de copt.
Peste ardei se toarnă sucul de roșii rezervat. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35-40 de minute; se presară cu brânză.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Vinul Riesling Barefoot Cellars. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere