Ardei Umpluți Cu Pizza Cu Aragaz Lent
Ardeii umpluți cu pizza cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sos de pizza, paste rosamarina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent, Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent, și Ardei Umpluți Italian Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți pastele în 4 căni de apă clocotită 3 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Se scurge bine. Între timp, tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta partea superioară; rezervați blaturi.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii. Pentru a face ardeii să stea în poziție verticală, tăiați o felie subțire de pe fundul fiecăruia.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți curcanul și pepperoni la foc mediu-mare 4 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când curcanul nu mai este roz.
Scurgeți dacă este necesar. Se amestecă sosul de pizza, 1 cană de brânză și pastele fierte. Împărțiți umplutura de curcan între ardei.
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Se toarnă 1/2 cană de apă în aragaz. Stați ardeii în poziție verticală în aragaz; înlocuiți blaturile de ardei. Capac; gatiti la foc mic setarea 4-5 ore.
Îndepărtați blaturile de ardei; rezervă. Umpleți cu 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți; gătiți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită. Pentru a scoate ardeii din aragaz, ridicați cu lingura mare cu fante, folosind clești pentru a susține ardeii (nu strângeți).
Se ornează cu blaturi de ardei.