Ardei Umpluți Cu Pizza Cu Aragaz Lent

Ardei Umpluți Cu Pizza Cu Aragaz Lent
Ardeii umpluți cu pizza cu aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 229 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sos de pizza, paste rosamarina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent, Ardei Umpluți Cu Aragaz Lent, și Ardei Umpluți Italian Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți pastele în 4 căni de apă clocotită 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se scurge bine. Între timp, tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta partea superioară; rezervați blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii. Pentru a face ardeii să stea în poziție verticală, tăiați o felie subțire de pe fundul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți curcanul și pepperoni la foc mediu-mare 4 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când curcanul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți dacă este necesar. Se amestecă sosul de pizza, 1 cană de brânză și pastele fierte. Împărțiți umplutura de curcan între ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De PizzaSos De Pizza
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Se toarnă 1/2 cană de apă în aragaz. Stați ardeii în poziție verticală în aragaz; înlocuiți blaturile de ardei. Capac; gatiti la foc mic setarea 4-5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Îndepărtați blaturile de ardei; rezervă. Umpleți cu 1/2 cană de brânză rămasă. Acoperiți; gătiți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită. Pentru a scoate ardeii din aragaz, ridicați cu lingura mare cu fante, folosind clești pentru a susține ardeii (nu strângeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Se ornează cu blaturi de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista