Ardei umpluți cu ierburi și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ardeii umpluți cu ierburi și cârnați. O porție conține 297 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, apă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ardei umpluți cu ierburi și cârnați, Ardei Roșii Umpluți Cu Ierburi, și Vafe din plante cu cârnați, ardei și un ou prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; amestecați treptat cuscusul.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
În timp ce cuscusul stă, îndepărtați carcasele din cârnați. Gătiti cârnații într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare 4 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scoateți din căldură. Se amestecă cuscusul, 1/4 linguriță de sare și piper. Se amestecă 6 linguri de brânză.
Tăiați blaturile de ardei grași; blaturi de rezervă. Aruncați semințele și membranele.
Presărați 1/4 linguriță de sare rămasă uniform în interiorul ardeilor. Împărțiți amestecul de cârnați uniform între ardei. Înlocuiți vârfurile de ardei.
Așezați ardeii umpluți într-un aragaz lent electric rotund de 5 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Topiți ardeii uniform cu restul de 2 linguri de brânză și, dacă doriți, presărați uniform cu busuioc.