Ardei Iute Rellenos (Ardei Umpluți)

Ardei Iute Rellenos (Ardei Umpluți)
Chiles Rellenos (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 294 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți ulei de porumb, carne de vită măcinată, roșii Rome și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 84%. Încercați Ardei Poblano Umpluți (Ardei Iute Rellenos), Ardei poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), și

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii întregi peste o flacără deschisă (arzător cu gaz) sau sub broiler. Prăjiți, întorcându-vă frecvent până când este uniform negru și blister.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Scoateți-l de pe foc, puneți-l într-o pungă de plastic și lăsați-i să transpire o vreme. Acest lucru va permite piei să coaja de ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
În timp ce ardeii transpiră, așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se prabuseasca, pana se rumeneste uniform. Când carnea de vită este complet gătită, adăugați ceapa, usturoiul și roșiile și gătiți încă câteva minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți ardeii din pungă și îndepărtați pielea arsă. Poate doriți să purtați mănuși de protecție. Rulați ardeii sub apă curgătoare rece pentru a clăti orice bucăți arse. Faceți o mică fantă verticală în partea laterală a ardeilor și îndepărtați semințele și venele. Umpleți fiecare piper la jumătate cu amestecul de carne de vită măcinată, apoi umpleți restul drumului cu brânză mărunțită. Închideți fantele și fixați-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ArdeiArdei
PiperPiper
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Bateți albușurile de ou într-un vas mare de sticlă sau metal până când sunt groase și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți un minut pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Între timp, încălziți 1/4 inch de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Înveliți ardeii umpluți cu un praf ușor de făină, apoi înmuiați-i în ou, astfel încât să fie complet acoperiți. Puneți cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți pe ambele părți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie, apoi serviți pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista