Salată de cârnați afumati-spanac
Salata de cârnați afumat și spanac este un fel principal care servește 4. Pentru 2,09 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 397 de calorii, 18 g de proteine și 17 g de grăsimi. Un amestec de cârnați, muștar cu miere, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă obține un scor excelent de 81%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tigaie cu cârnați afumati picant și spanac, cârnați afumati, supă de spanac și fasole albă și Portobello umplut cu cârnați, spanac și mozzarella afumată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați cârnații la foc mediu timp de 5 minute sau până când se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc. Se amestecă fasolea; pus deoparte.
Intr-un bol, combina iaurtul, mustarul si siropul; pus deoparte. Împărțiți spanacul în patru boluri sau farfurii; acoperiți cu amestecul de cârnați, mango și ceapă.
Stropiți cu amestec de iaurt.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Elsa Bianchi Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Elsa Bianchi Chardonnay
Există arome luminoase, de intensitate medie, de lămâie cu miere, piersici și fructe tropicale, făcând acest vin imediat atractiv. O intrare moale și crocanta plăcută combină plăcerea atât ca aperitiv, cât și acompaniamentul perfect pentru mâncăruri mai ușoare.